KB logo
iti_logo_3.gif


Index Årg. 1-15

Topografisk indeks


Hjælp

Illustreret Tidende skildrede i mere end 60 år sin samtid på en enestående måde. Perioden omfatter bl.a. Det Moderne Gennembruds epoke, og fra 1859 til 1924 kom Illustreret Tidende på gaden med nyheder, aktuelle oplysninger, litterært stof og underholdning af høj værdi. Bladet var unikt for sin tid, og er i dag en vigtig historisk kilde.

Du kan browse enten via årstal eller årgang. Der er forskel på disse to metoder, da Illustreret Tidendes årgange for det meste gik fra oktober til september, og altså ikke fulgte kalenderåret. Thumbnail af forside

Til venstre for denne tekst finder du to felter til søgning. De går igen gennem hele sitet. Derudover er der et link til Hjælp, som indeholder det plugin (DjVu) som du skal bruge til at se billederne med. Ønsker du ikke at installere dette plugin har du mulighed for at hente en PDF-version af den enkelte side. DjVu-plugin'en kan du bruge til at zoome ind og ud af billederne, dreje dem, samt skrive dele af eller hele sider ud. Vil du have en god udskrift af hele siden anbefaler vi dog at benytte PDF-versionen.

Der er to andre søgemuligheder, nemlig et alfabetisk index for de første 15 årgange, og et topografisk index over danske lokaliteter. Det topografiske index dækker alle årgange, og her vil man kunne søge på såvel gadenavne, seværdigheder, monumenter og bygninger.

Du vil ikke kunne lave fritekstsøgning i denne udgave af Illustreret Tidende Online, da det materiale der her er lagt op udelukkende består af billeder af siderne.

Illustreret Tidende Online er støttet af Det Elektroniske Forskningsbibliotek.

© Det Kongelige Bibliotek 2002 Om Copyright